Cadouri Craciun Corporate 2020

Cadouri Craciun Corporate pentru colegi si parteneri 2020. Cu Leonidas îți răsfeți angajații și partenerii!

Accesează catalogul nostru pentru Cadouri Craciun Corporate și află care sunt ofertele și promoțiile noastre pentru companii.

Leonidas Ciocolată Belgiană este un partener de încredere a numeroase companii de top din România care doresc să ofere cadouri premium partenerilor de afaceri și angajaților.

Suntem alături de compania ta și pregătit cadoul potrivit pentru orice ocazie.

Cadouri Craciun Corporate de la Leonidas

Multitudinea de opțiuni de cadouri craciun corporate pe care o oferim, calitatea și gradul de personalizare precum și adaptabilitatea noastră la nevoi specifice și termene de livrare relativ scurte, reprezintă principalele avantaje cu care ne-am răsfățat, la rândul nostru, partenerii.

cadouri craciun corporate

Toate produsele Leonidas sunt așezate cu atenție în pungi individuale și hârtie de mătase, înnobilând astfel cadoul pe care îl vei oferi. 

Dacă ești din Timișoara, nu uita să ne faci o vizită. Te așteptăm în piața Unirii și în Iulius Mall.

Ciocolata belgiană #Leonidas este dulcele fin și rafinat care va bucura pe toată lumea, în ziua de Crăciun.

Pregătește-te din timp și alege cadouri craciun pentru colegi care vor umple inima celor dragi de căldură și bucurie.

Ce înseamnă, de fapt, Leonidas?

Leonidas înseamnă calitate în toate aspectele, respect și răsfăț pentru client, fără compromisuri, experți în ciocolată și în tot ceea ce facem. Acestea sunt valorile pe care noi le exprimăm în relația cu clienții noștri – fie că e vorba de clienți corporate sau persoane fizice.
Alegând cadourile Leonidas, acestea vor fi și valorile pe care le veți transmite partenerilor și angajaților: respect, căldură, empatie, profesionalism și multă energie pozitivă.

Contactează-ne pentru a personaliza cadoul tău

Dacă nu poți ajunge la Timișoara te încurajăm să plasezi o comandă online și noi o vom livra cu grijă. Bucurați-vă de lumină.

Contactează-ne la 0763.669.049 sau pe emailul office@ciocolaterietimisoara.ro sau completează formularul de mai jos:

Poți beneficia de cadourile corporate Leonidas în 5 pași simpli:

  • Îți poți face o idee generală despre universul Leonidas descoperind catalogul de sezon.
  • Alegi produsele care îți plac sau ne trimiți un buget în care trebuie să ne încadrăm.
  • Ne contactezi, iar Roxana se va ocupa special pentru a-ți personaliza oferta.
  • Procesăm comanda ta și pregătim produsele la standardele Leonidas.
  • Livrare și plată (termenele pot varia în funcție de cantitatea comanda).

Recomandările noastre pentru cadouri corporate de crăciun

Vizitează magazinul online Leonidas.

Ballotins

Ballotin-ul cu ciocolată belgiană pură este întotdeauna un cadou perfect.
Diversitatea ambalajelor și fundelor delicat realizate pot face ballotin-ul un cadou delicios și personalizat în culorile dorite.

Colecția Moment Cacao

Marturiile clienților Leonidas

Iată câteva dintre mărturiile reale ale clienților noștri, atât pe Facebook cât și pe Google.

Cutiile cu praline belgiene #Leonidas sunt dulcele perfect pentru ziua de Revelion!

 În a doua zi de Crăciun noi savurăm câteva praline #Leonidas și ne bucurăm de fiecare moment petrecut în familie. 

Ho-ho-ho! Noi îl așteptăm deja pe Moș Crăciun!

Catalogul de produse Leonidas

Din momentul în care am intrat pe piața ciocolatei premium din România, am avut ambiția permanentă de a inova, de a aduce ceva nou cu fiecare ocazie. Nu doar în materie de produse. Dar și la nivel de comunicare.

Ideea lansării de cataloage de sezon pentru cadourile Leonidas nea-a venit uitându-mă întâmplător pe o revistă de fashion, într-o sală de așteptare. Totul în acea lume este glamorous, stilat și hipnotizant – în același timp. Universul acesta mi-a definit cum nu se putea mai bine poziționarea pe care Leonidas trebuia să o aibă în România: classy! Păstrând totuși “abordabilul”, aproape de consumator, “Pret-a-Porter”.

Am început oarecum timid, cu un catalog pe an, de Crăciun. Iar impactul, mai ales în lumea corporate a fost extrem de pozitiv. Manageri obișnuiți cu cataloage de papetărie, produse industriale sau Hi-tech, aveau acum în față un catalog de… praline. Cutii cadou, ballotins, coșuri cadou, specialități belgiene – un adevărat spectacol! Și o noutate pentru angajații lor care urmau să deguste Leonidas.

De atunci, de la primul material, a devenit un obicei să lansăm 3-4 cataloage anual, în momentele esențiale. Iar prietenii noștri s-au obișnuit să insiste pentru acest catalog, încă dinainte de a-l lansa oficial.

Unul dintre acele momente speciale este și perioada sărbătorilor de Crăciun. În toată forfota Crăciunului Leonidas pune un loc special pentru Ciocolată Belgiană Leonidas.

Oricare moment din an este potrivit pentru a dărui și mai ales a primi ciocolată, Craciunul este cel mai bun moment. Nu mai insist asupra calității Leonidas, de data aceasta vă las pe voi să alegeți ce este mai bun din Catalogul Leonidas.

Vă așteptăm la Leonidas!

Scroll to Top