Cadouri paste corporate

Cadouri Paste Corporate – 2020

Cadouri paste corporate

Cu Leonidas îți răsfeți angajații și partenerii!

Accesează catalogul nostru pentru Cadouri Paste Corporate și află care sunt ofertele și promoțiile noastre pentru companii.

Leonidas Ciocolată Belgiană este de peste 6 ani partenerul numărul unu pentru numeroase companii de top din România care doresc să ofere cadouri Paste corporate premium partenerilor de afaceri și angajaților, în cele mai importante perioade din an.

Accesează catalogul nostru de produse 2020 și află care sunt ofertele și promoțiile noastre. 

Cadouri Paste Corporate de la Leonidas

Multitudinea de opțiuni de cadouri corporate pe care o oferim, calitatea și gradul de personalizare precum și adaptabilitatea noastră la nevoi specifice și termene de livrare relativ scurte, reprezintă principalele avantaje cu care ne-am răsfățat, la rândul nostru, partenerii.

Toate produsele Leonidas sunt așezate cu atenție în pungi individuale și hârtie de mătase, înnobilând astfel cadoul pe care îl vei oferi. 


Dacă ești din Timișoara, nu uita să ne faci o vizită. Te așteptăm în piața Unirii și în Iulius Mall.

Ce înseamnă, de fapt, Leonidas?

Leonidas înseamnă calitate în toate aspectele, respect și răsfăț pentru client, fără compromisuri, experți în ciocolată și în tot ceea ce facem. Acestea sunt valorile pe care noi le exprimăm în relația cu clienții noștri – fie că e vorba de clienți corporate sau persoane fizice.
Alegând cadourile paste corporate Leonidas, acestea vor fi și valorile pe care le veți transmite partenerilor și angajaților: respect, căldură, empatie, profesionalism și multă energie pozitivă.

Contactează-ne pentru a personaliza cadoul tău

Dacă nu poți ajunge la Timișoara te încurajăm să plasezi o comandă online și noi o vom livra cu grijă. Bucurați-vă de lumină.

Contactează-ne la 0763.669.049 sau pe emailul office@ciocolaterietimisoara.ro sau completează formularul de mai jos:

Poți beneficia de cadourile corporate Leonidas în 5 pași simpli:

 • Îți poți face o idee generală despre universul Leonidas descoperind catalogul de sezon.
 • Alegi produsele care îți plac sau ne trimiți un buget în care trebuie să ne încadrăm.
 • Ne contactezi, iar Roxana se va ocupa special pentru a-ți personaliza oferta.
 • Procesăm comanda ta și pregătim produsele la standardele Leonidas.
 • Livrare și plată (termenele pot varia în funcție de cantitatea comanda).

Vizitează magazinul online Leonidas.

Colecția Heritage

Colecția Art Nouveau

Clienți încântați

Iată câteva dintre mărturiile reale ale clienților noștri, atât pe Facebook cât și pe Google.

Ce înseamnă de fapt ciocolata premium


După ce am vizitat zeci de ciocolaterii, am degustat mii de praline și produse din ciocolată, am ambalat mii de ballotins și cutii cadou, pot caracteriza ciocolata premium ca având următoarele atribute:

 1. Ingrediente de calitate. Este important de unde provine cacaoa folosită în procesul de producție, laptele, alunele și ceilalți compuși care influențează aspectul și gustul. Pentru cei mai riguroși dintre noi oamenii de știința (Journal of Agricultural and Food Chemistry) au găsit o metodă prin care să evalueze puritatea și originea ingredientului principal din ciocolată.
 2. Procentul de unt de cacao vs alte uleiuri vegetale.
  Leonidas înseamnă 100% unt de cacao, dar cea mai mare parte a pieței este reprezentată de produse în care predomină uleiurile vegetale ca substituent pentru untul de cacao. Diferența de calitate se simte la o simplă degustare.
 3. Rețetele și metodele de preparare.
  Aici lucrurile sunt mai complexe: pralinele premium au, de obicei, zeci de ani de istorie de perfecționare a rețetelor, de îmbunătățire a procedurilor de preparare. Ciocolata premium înseamnă știină și răbdare, două elemente ce pot fi cu greu cuantificate.
 4. Modul de prezentare: ambalaj, design, vânzare.
  Ciocolatierii adevărați știu cum să își prezinte marfa, cunosc toate detaliile pralinelor din ballotins-urile pe care le ambalează zilnic. Forma pralinelor este de asemenea rezultatul a zeci de ani de comunicare cu clientul. Atenția către detalii este însușirea ciocolatei premium.

Leonidas – Ciocolată premium perfecta pentru cadou

Cum recunoaștem o ciocolată premium?

După cum spuneam mai sus, nu prețul este criteriul la care să ne uităm. Nu singurul. Nici măcar aspectul: aditivii pot face ca produsele din ciocolată să arate perfect. Gustul rămâne criteriul principal. Dacă tu crezi că nu ești destul de avizat pentru a simți diferența, încearcă o degustare prin comparație: produs premium vs produs convențional. Acestea din urmă vor fi întotdeauna mai dulci, iar finețea texturii și a gustului vor ieși în evidență în cazul ciocolatei premium.

Gustul va fi completat neapărat de detaliile despre ingrediente: procentul de unt de cacao și autentificarea produsului (inclusiv modul în care poate fi verificat produsul – cine certifică calitatea).

Scroll to Top